tiistai 30. lokakuuta 2012

~秋~

 
7.10 (la)
Keikkapäivä <3 PSCn tribal arrival tour, jossa siis esiinty PSCn 3 bändiä, D=OUT, kra
ja born!
 Keikalle menin yksin, sillä keikkapartnerini Roosa oli menossa SIDin keikalle. Nähtiin kyllä Roosan kanssa pikasesti ennen keikkoja. ;D
Keikka oli ihan mahtava. D=out oli ihan jees, kra oli ihan jees, mutta born *__* <3~
Pakko päästä sellaselle keikalle, jossa on vaan born koska ah, ja ne soitti Gazen Lindan!!. Mä en oo kyllä ihan varma mitä lopussa tapahtu, koska kaikki d-outin jäsenet ja kran jäsenetki tuli lavalle ja veti ihan fiiliksis bornin biisiä ja joku niistä oli pukeutunu kultakalaks ja mmitä. :::D
En kyl ollu ihan samaa mieltä Ryogan vaatevalinnasta.....



8.10 (ma)
Japanissa liikunnan päivä, joten ei ollu koulua. Lähettiin hostäidin ja pikkusiskon ja näitten kavereitten kanssa jonnekkin Toyotan suunnille metsään kävelylle. Oli tosi vihreetä.
Photobucket
Photobucket

13.10 (la)
Jälleen Toyotan suunnille, Morinokoro nimiseen puistoon, hostäidin, pikkusiskon ja pikkusiskon kaverin kanssa. Morinokoro-puistossa on Totoro-leffasta täysin samanlaiseksi tehty talo, joka käytiin kattomassa.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

14.10 (su)
Äiti tuli käymään täällä japanissa (työmatkalla ja siksi oli vaan päivän). Shopattiin Nagoyassa ja illalla mentiin syömään mun hostperheen ravintolaan :)


15-18.10
Koeviikko. Meni taas sekin löysäillessä.
Paitsi että jotkut 3-luokkalaiset halus jutella mun kaa Suomen koulusysteemistä!
Juteltiin sitte koulun jälkeen 3-luokkalaisten tyttöjen ja näitten opettajan kanssa :))


20.10 (la)
Oli piknikkisuunnitelmia luokkalaisten kanssa, muttei onnistunukkaan ni pelastin Roosan saksalaisten vaihtareitten kynsistä ja pidettiin kunnon Suomipäivä. Shoppailtiin Ossussa, itkettiin sitä kun ei osata tarpeeks Japania JLPT-testin N3 tason läpäsyyn, karattiin vaihtareilta Kanayamaan karaokeen, kuunneltiin illalla katusoittajia ja laulettiin Frontside ollieta.

21.10 (su)
Käytiin Harukan ja Ayumin kanssa Higashiyaman eläintarhassa, koska sisäänpääsy oli ilmasta.
Photobucket
Photobucket

27.10 (la)
Perheen kanssa Meijimuraan, eli Meiji aikakausiteemainen (~1800) puisto.
Mukana oli myös Filippiiniläinen Erunan, jolla oli synttärit, joten mentiin vielä illalla syömään ja juhlistamaan :) Ekaa kertaa söin pitsaa, jossa on hunajaa ja omenoita.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

28.10
Hirvee masis kun kaikilla on feississä halloween dress-up kuvia ja halloweenbileitä ja angst- Yritin hirveesti saada mun kavereita tekee jotain mut kaikilla 'läksyjä' tai jotain muuta.
Lopulta Ikumi tuli meille ja tehtiin hienot halloweenmeikit :)

Näytin mun luokkaiselle kuvan musta niillä halloween meikeillä ja kaks niistä sano että 'huuuiii, eks sä vois käyttää luonnollisempaa meikkiä. vähän pelottavaaaa', mutta Harukan mielestä ne oli supersiistit and that's why we're friends.
Photobucket

Täällä on nyt vihdoin syksy. Päivällä kyllä pärjää ihan tossa koulupuvun hameessa, mutta aamut ja illat on jo tosi viileitä.
 Jotenkin nyt syksyn myötä on tullu huonoa tuuria. Mun pyörästä hajos jarrut, onnistuin kaatumaan supertyylikkäästi keskellä koulupihaa ja joku jousiammunta klubin poika nauro mulle, kerran meinas rekan sivupeili osuu naamaan ja tänään auton sivupeili osu mun käsivarteen, onneks laukku esti suurimman osan iskusta...
Oikeesti vaarallinen tää japani ku ei ihmiset osaa ajaa....
 Toivottavasti ei huono tuuri jatku enää, koska edessä odottaa jälleen puhe _koko_ koulun edessä. Oon sitä taas väsänny tässä vähän aikaa jonka takia en kerkee enää klubiin ollenkaan :((

ps. Mulla oli enemmän kuvia mutta photobucket flippaa ja kadotti mun lataamat kuvat jonnekki. huoh.  -.-'

2 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin vasta nyt, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Tykkään tosi paljon ja tuun ehdottomasti vielä selailemaan joku toinenkin päivä tätä:). Ihania kuvia, varsinkin tuo kukkakuva!
    Terveisiä sinne japaniin!
    -Iris (http://colorfulw.blogspot.com)
    Ps. Puhutko siellä japania vai englantia?

    VastaaPoista