keskiviikko 3. elokuuta 2011

Ostoksia ja asuntouutisia

En tiedä mitään hirveempää kuin kielikorun vaihtaminen (okei, ehkä tiedän..). Ehkä joku päivä opin vaihtamaan sen ilman tuskaa, nopeasti ja vähemmällä kuolamäärällä.
 Kävin siis viime viikolla vaihtamassa lävistäjällä sen ison korun pienempään, mutta tää tais olla sitten liian pieni, koska se painautui ikävästi kieleen. Päätin sitten ostaa itse uuden, jossa on jotain kivoja pikku kuvia :>
 Löysin sitten Backstreetiltä tälläisen
Siinä on siis mustat pallot jossa on pieniä pinkkejä sydämiä.
Ja koska mulla oli 50 euron lahjakortti Backstreetille, joka piti käyttää samalla kertaa, ostin myös:
Topin, 2 niitti vyötä, aurinkolastit ja pinkit verkkosukkikset.


★★★★

Eilen illalla kävin vielä Kassulla kahvittelemassa yöllä w/ Nea ja Emilia. Oli tosi hyvä idea ajaa neljältä yöllä kotiin väsyneenä ja lämpömittarin näyttäessä lähelle nollaa... Toisaalta mun matka olikin vaan 10 minuuttia, kun taas Nealla taisi mennä tunti. En tajua miten se pystyi..

mira ja emilia


★★★★

Tänään käytiin äidin kanssa Tapiolassa kattelemassa mulle asuntoa, jonne muuttaisin loppu vuodeks. Se oli aivan ihana! Siinä on kaks huonetta, superpieni keittiö, vessa ja parveke ja se on ihan lähellä mun koulua, vaan joku 10min kävely. Ja ainakin tällä hetkellä näyttäisi tosi hyvältä! Eli jos kaikki sujuu ongelmitta muutan sinne Syyskuun alussa~
Mutta äiti kiels mua pitämästä siellä bileitä *sadface*
Mutta sinne kyllä mahtuu *happyface*

Tän hetkinen olotila: Onnellinen ja Helpottunut

3 kommenttia:

  1. OOOOO, hei vähänkö siistiä jos muutat Tapiolaan (8 Sun koulumatka lyhenee ihan kiitettävästi, haha. Sit voidaan pitää siellä sun kämpillä kato hieno YFUn japsivaihtareiden miitti ja ja ja.. Moi olen tosi reilu kun vaan ilmoitan asioita näin :---D jooei, en oo tunkemassa sinne itse enkä ketään muitakaan.

    VastaaPoista
  2. Sinne vaan sitten kaikki :)))

    VastaaPoista
  3. Tuo pinkki niittivyö on hieno! pitääpä itekin käydä katsastamassa backstreetin valikoimat..

    VastaaPoista