tiistai 27. joulukuuta 2011

Christmas greetings

Lupasin itselleni etten tee tätä 'mitä sain joululahjaksi' 'miten paljon söin jouluna' ja 'miten paljon olen lihonnut jouluna'-postausta. Mutta tylsyys. ja sähköt!



Tuossa suunnilleen kaikki mitä sain. Kamera on Sonyn Nex-5. Blogiin saattaa tulla siis hyvä laatuisia kuviakin! Sain siihen fish eyenkin. Kummitäti päätti ilahduttaa antamalla rahaa jeneinä... Ja Japania ajattellen sain Vaariltakin 350 euroa sinne säästettäväksi mutta huijasin ja laitoin vain 250 mun Japanin tilille ja satasen mun käyttötilille. 



Joulu meni syödessä. Oli meinaan harvinaisen tylsää. Lunta ei ollut ja äiti oli töissä. angst</3
Kateltiin sitten isän kanssa 80-luvun Eddie Murphy elokuvia ja Pottereita. Mun tavoite tälle joululomalle on katsoa kaikki Harry Potterit. Puolessa välissä ollaan!!  
 Joulupäivänä oltiin mummilla syömässä vähän lisää ja illalla kutsui Iiris, jonka kanssa lähdettiin viettämään iltaa Emilian autotalliin. 
Sinä yönä paholainen laskeutui maan päälle ja veti kaiken pimeäksi. Siis sähköt katkesi. Ja koska tietenkin asun Vihdissä juuri siellä missä ei ole mitään, niin ei sähköjä saada näiltä näkymin pitkään aikaan. Ainoa järkevä asia tehdä, oli siis jättää perhe maalle ja paeta Tapiolaan. Lämpöön ja valoon (ja suihkuun). 
Enemmän ottaa päähän se, että Otalammen 'keskustassa' on sähköt ihan fine, mutta asu vähän siitä ulkopuolella ni mikään ei toimi. Damn you Lauri ja Härkälä!!


Käytiin äidin kanssa kattelemassa sitä uutta asuntoakin tänään. Hyvältä näyttää, ei se ole edes rivitalokaan eli ei ole suurta vaaraa saada naapurin vihoja päälle. Kauppa oli hieman kaukana ja bussipysäkillekkin oli jonkin verran matkaa verratuna Tapiolan kämppään, mutta saapahan siinä sitten vähän liikuntaa. ja Iso Omena on aika lähellä, löydätte mut sitten sieltä. 
Harmi etten saa sitä uudeks vuodeks :(
No onneksi on tää Tapiola kämppä vielä 3 päivää. Voin nauttia sähköistä sitten yksikseni ja ottaa asiandrama-moden päälle jota olen laiminlyönyt jo jonkin aikaa. ToGetHer -->




Vielä pakollinen kissakuva tähän loppuun kun koirastakin oli.


:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti