perjantai 16. joulukuuta 2011

Uusi asunto!

Jep, muutto on tulossa! Täytyy sanoa hyvästit rakkaalle Tapiolan asunnolleni ja kantaa kassini takaisin sivistymättömyyden puolelle Vihtiin. Kahdeksi viikoksi! (jota tuskin olen kokonaan siellä, sillä Tapiola asunnon luovutus on vasta uudenvuoden aattona.) Tavarat aijon kuitenkin Vihtiin viedä jo ensi viikolla. 'Viralliset' hyvästit jätettiin jo viikko sitten bileiden muodossa, joihin tuli yllättävän liikaa väkeä. Hauskaa oli, mutta sotku oli järkyttävä. 



Mitä sitten joululoman jälkeen? Kouluahan mulla on vielä jäljellä noin kuukausi sen jälkeen. Vihdistä joka päivä Tapiolaan ei tule kyseeseenkään. Aivan liian vaikeaksi menee. Alunperin suunnitelmana oli kummitädin luokse Pohjois-Tapiolaan, mutta äiti ilmoitti että oli löytänyt uuden asunnon kuukaudeksi! Asunto sijaitsee Eestinmalmessa, siinä jossain Nöykkiön lähellä. Se ei kuulemma ole kerrostalo ja se on kohtuu iso, 50 neliötä (Tapiolan kämpässä on 30), joten eikun bileet pystyyn, vai mitä?
 Surullista vain että mun ihana 10 minuutin kävelymatka kouluun venyy puoli tuntiseksi bussireissuksi. No parempi se on kuin Vihti-ongelmainen reissu.
Pääsin muuten fysiikasta ja kemiasta läpi!!!! Wooo! Fysiikasta 6 ja kemiasta onnistuin saaman jopa 8! Íkinä enää mun ei tarvitse tietää mitä eroa on alkaanilla ja alkeenilla <3

6 kommenttia:

  1. MITÄ UUS KÄMPPÄ HEI OOOOO KUINKA ASIALLISTAAA~! Tosiaanki, ei muuta kuin juhlat pystyyn (; Milloin saat kämpän?

    VastaaPoista
  2. Varmaa en kertonu sulle tänää? Mun aivot toimii hitaasti. Saan sen viimestään tammikuun ekalla viikolla. :)

    VastaaPoista
  3. No et kertonu et )= Ooh okei mut hei asiallista on erittäin, että sun ei tarvi yrittää Vihdistä raahautua Tapiolaan :D

    VastaaPoista
  4. Oo upeet, kui paljo vuokra? :O Me saadaa Jeren kanssa 56m2 kaksio myllykäst mut vast kesäl =_=

    VastaaPoista
  5. Siistii :DD
    Sen kämpän vuokra on 400 kuussa :)

    VastaaPoista
  6. mitä hittooo :D:D niin vähän kunnon opiskelija kämppä!!

    VastaaPoista