perjantai 30. maaliskuuta 2012

Kuvia!!

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket
Photobucket

Photobucket


Tänään ollu vähän tylsempi päivä, joten kuvia!!! Yllä on Yoyogi Center, YFUn Japani vaihtarit, baachanin healing-kirkolta, sieltä kukkapuistosta ja vika kuva on mun kotitie.

Eilen käytiin koululla ja se oli tosi koulun näkönen :----D Okaasan ja mun AR puhu enkun ope Okazakin kanssa varmaa tunnin japania, enkä oikeesti tajunnu mitään. Sen jälkeen käytiin viellä tervehtimässä rehtoria (ja kuten ennustin tein kohteliaisuus virheen ja istuin ennen rehtoria :__D )
 Sieltä lähettiin ostamaan koulupukua ja ja ugh se on kamala. Mutta laukku ja kengät on omavalintaiset, joten saan pitää mun ihania rikkinäisia converseja<3
Pukua en viellä saanu ku pitää tehä vähän isompi mut sisäkengät käytiin ostamassa ja oikeesti ...ne on vielä kamalammat. Tai siis ne on sellaset muovisetmummoslipperit.

Mut muuten laitetaan kakkoselle :O vaik luulin et meen ykköselle.. Nii ollaan sit mun veljen kaa samal vuositasolla tää 3 kuukaut ennen ku se lähtee amerikkaan, mut tuskin samal luokal.
Illalla tehtiin takoyakeja ja juteltiin mun veljen kaa ihan sika kauan suomen ja japanin koulujärjestelmistä ja siitä kuinka vapaata suomessa on ja nyt se on ihan amazed, ku se on vähän sellanen eräjorma joka tykkää eläimistä ja vapaudesta ja luonnosta (ja se käy ratsastaa joka aamu).

Huomiseks ei taaskaan mitään ohjelmaa mut sunnuntaina Atamiin ja tiistaina Nagoya castlelle.

4 kommenttia:

  1. Eräjormat (y) Ihania kuvia.. noi kaikki valot on maukkaita *u*

    VastaaPoista
  2. AAA tuli ikävä japania ! Ja toi valotunneli on .....aaaahhh <3 Mut njäääähhh eiii se koulupuku ny aivan kauhee voi ol ;))

    VastaaPoista
  3. no ei se nyt niin kamala oo.. mut :((

    VastaaPoista