maanantai 2. huhtikuuta 2012

Nousevan auringon maa

Eilen näin auringon nousun ja auringon laskun (autosta). Matkalla Atamiin baachanin, Misayon ja neljän baachanin kaverin kanssa. Mulla oli näköjään taas menny jotain ohi koska luulin et oltiin menossa 'pyhiinvaeltaa', johonki sen johrei-uskonnon kirkolle ja jotain, mut mentiinkin sen uskonnon suureen kevättapahtumajuttuun. Se oli tosi hämmentävää enkä tajunnu mitään, mut se oli tosi hienon kuulosta kun joku 1000 ihmistä lausuu sitä mantraa yhtäaikaa...
Photobucket Photobucket Photobucket
 Matka kesti sinnepäin vähän päälle 3 tuntii ja nähtiin samalla Fuji-vuori. Takas tultaessa meni melkee 5 tuntii ku oli törkee ruuhka.
Photobucket  Lauantaina oltiin kattoo mun hostserkkujen Ryuogon ja Mahiron tanssiesitystä. Mahiro on aivan ihana, se on niin söpö ^___^ (Mahiro on toi keskimmäinen ja Ryogo on toi jolla on lippis)
Photobucket Photobucket
Tänään käytiin koululla harjottelee sitä koulumatkaa Ayumin kanssa, joka käy samaa kouluu mun kanssa. Japani suju yllättävän hyvin vaikka en muistanukkaa mikä on sakko japaniks.
Ja jouduin taas tervehtii uutta rehtorii ku se vaihtu.. Ilmeisesti olen koulun ensimmäinen ja ainut vaihtarit.. Tavallaan tosi kiva kun sitten oon super erikoinen. Mut tavallaan tosi pelottavaa koska sit joudun tekee kaikki vaihtarijutut yksin ja sit ku näil ei oo ollu ennen vaihtareit ni jos ne ei oikeen tiiä mitä tehä.....? btw, jos ymmärsin oikein meil on lokakuussa luokkaretki Nagasakiin.
Photobucket
Mut joo, Hayato tossa sekoilee taas ja yrittää puhuu englantii mulle xDD tuun aina paremmalle tuulelle ku puhun sen kanssa. 'I am beautiful!!' 'you crazy!' 'interestin face hahahahhaaa'
Oikeesti, välillä en tajuu.

Photobucket Photobucket
ps. Miks kaikkialla on sakurat kukkinu paitsi tääl!?!??!?!

5 kommenttia:

  1. これは真実ではありません。桜カレンダーによると、桜のベストタイムは4月の始まりです。 6月14日名古屋、4月。

    パパ

    VastaaPoista
  2. No kyllä ne tuolla vähän matkan päästä kukkii onnellisesti, mutta täällä Toyoakessa näyttää VIELKI tolta -.-

    VastaaPoista
  3. やあ - 私たちは、オーストリアとスロバキアの男の子と今日出発することになっていましたが、飛行は完全に予約された。今、私たちは何もしない家庭である。それは雪が降る。学校はすでに始まっているのでしょうか?

    パパ&男の子

    VastaaPoista
  4. たこ焼きパンを買う

    VastaaPoista
  5. Voit toki kirjoittaa suomeksikin... Mut joo koulut alkaa maanantaina. Eli huomenna ^__^

    VastaaPoista